Fred Rutten

Fred Rutten – jöhetnének a ruténos, rutinos szójátékok. Sőt, Ruttentomatoes!!!!

kd: – Rutten elég érdekes. Nem volt rossz az a 3 évvel ezelőtti PSV, de nem a géniuszok között emlegetik a szakmában.

Rhynn: – De ő a legnagyobb nevű, aki eljön.

kd: – A Bölöni-vonal nagyon leállt.

végh hanta: – Fura, hogy csak rá van/lenne pénz. Ennyire kevés mozog a magyar fociban? Néhány teltházas Népstadionnal simán ki lehet termelni 1-2 millió eurós profitot egy edzőre (eKoeman alatt ezt sikerült), de ahhoz jó sorsolás/program kell, valamint találni valakit, aki ennyiért is jó tud lenni. Rutten gondolom, valahol 1 millió körül kereshet, szóval ő lutri, többre meg most nem fussa.

Rhynn: – Nekem valamiért úgy tűnik, mintha csak Rutten lenne képben. Az MLSZ valahogy folyamatosan erre tereli a figyelmet. Hanta, gondolod, hogy nem lehetne odaszólni Vityának vagy Sanyának, hogy kellene 1-2 millió euró kapitányra? 😀

kd: – Az NS próbálkozott még Prosineckivel.

végh hanta: – Egyébként eKoemannál is a fizetését átkozta mindenki, miközben a csapata +10000 embert vitt ki a stadionba, évente többször, ami bőven fedezte a fizuját.

Rhynn: – De akkor brutál jó sorsolásunk is volt ebből a szempontból, nem? Még az utolsó fordulóban is esélyünk volt, és egymás után volt a svéd-portugál (vagy az nem nála volt?)

végh hanta: – De, de, pont az volt eKoeman. Ráadásul elég márkás barátságosokat is szervezett közéjük Kistelekivel, szóval ott profin volt megoldva a válogatott menetrendje.

végh hanta: – @Rhynn: Értem, hogy lehetne, de ez elszámolós móka, nagyjából tiszták a fizetési igények a neveknél, miközben itthon elfogadhatatlan lenne egy 2-4 milliós sztáredző. Sajnos most olyan a közvélemény hangulata, hogy nagy nevet egyszerűen nem lehet hozni (minek azt a szar foci élére? Csak pénzkidobás! – mondanák), kicsit nem éri meg (annyit egy magyar is tud! – Bognárgyuri), szóval egy igen szűk mezőnyből kell kiválasztani a legjobbat. Rutten ebből a szempontból akár érthető is, mert van valami neve, nem drága, márkás csapatoknál volt, holland, etc.

Rhynn: – Marad Sousa.

nbcee: – Btw. nekem eKoeman volt a legszimpatikusabb az elmúlt évtizedből.

végh hanta: – Most erre mit mondjak? Nekem is. eKoeman legalább őszinte volt, nem mismásolt. Nem ült egész évben a nyakunkon, ha kellett, csatár nélkül játszott, még a portugálok ellen is erőltette a csapata játékát, miközben nyilvánvaló volt, hogy gól kell nekünk, de azt nem tudunk máshogy, mint esetleg a saját játékunkkal. Úriember volt, na.

 kd: – Azért nálam sokat rontott a megítélésén, hogy Kisteleki hozta ide.

Csepregi Botond: – Nem is kell ide nagy név, Hiddink bazzeg, Trabanttal a Schumacher sem nyer futamot. Nagy pofára esés lesz ebből megint, nem Eb.

nbcee: – eKoeman pontosan látta, hogy mi van itthon, azért lett olyan a taktika, amilyen. Akik őt szidták, hogy beszari, azok valami álomvilágban éltek, ahol az NB I. futószalagon termeli az aranylabda-esélyes támadókat.

Rhynn: – eKoeman alatt Huszti is nagy király volt.

végh hanta: – Nekem pont ezért is szimpatikus Rossi (vagy volt Sousa), mert elsőre nem akart többet, mint amire bizonyítottan képes az állomány. Ha majd az megy, akkor lehet továbbgondolni.

nbcee: – Értitek, nyilván sem ő, sem Rossi nem a világ legjobb edzői, de legalább a földön járnak, és nálunk már ez is valami.

dulai: – Szerintem ez a kommentáradat posztot ér, hozzá sem kell nyúlni kb., csak copypaste.