Úgy néz ki, lesz ebben a 4. fordulóban jó mérkőzés is, méghozzá nem is egy! Elmondjuk, milyen érdeklődés közepette szárnyal tovább a Paks, hány százezer néző nem lesz az MTK-Honvédon, hogyan kamatoztathatja egy edző a telepatikus képességeit, milyen zselé kell egy szupersztárnak ebben a melegben, miként segíthet két meg nem érkezett olasz egy csapaton, mi lesz a Dunaújvárossal, és hogyan lett az Újpest-Debrecenből a középmezőny rangadója!

#01 08.15. 19:00 Felcsút – Paks

snoopy

Nézőszám: -27

#02 08.16. 16:30 Nyíregyháza-Videoton

A Szpari három meccs alatt összehozta a három lehetséges végkifejletet, volt győzelem, döntetlen, vereség. Hazai pályán harmadszor csinálhatják a joga bonitót – legutóbb ugye a Paks gurított nekik egy hármast. A Vidi megugrott a rajtnál, három meccs, három győzelem, összesen két kapott gól. Fix kettesnek tűnik ez a meccs, a kérdés inkább csak az lesz, hogy Bajzát hogyan lövi be a sérót ebben a melegben.

Nézőszám: optimista 3500

#03 08.16. 18:30 MTK-Honvéd

Igazi tömegrendezvényre lehet számítani a Felcsúton megrendezésre kerülő fővárosi rangadón (a politikára különösen érzékeny olvasóknak ajánlom ezt a mondatot, ahol a Felcsút, és a főváros szavak egy mondatban szerepelnek). Elővételben hazai szektorokba majdnem elfogyott negyven jegy, a félig lezárt falusi katlanba. Ha a vendégek is kitesznek magukért, akkor akár száz néző is lehet! Tippünk pedig egy hazai (sic!) győzelem!

Igen, a zöld szektorok lesznek nyitva a meccsen.

Igen, a zöld szektorok lesznek nyitva a meccsen

Nézőszám: egy híján száz

#04 08.16. 18:30 Dunaújváros-Pápa

A Dunaferr Dunaújváros még gólt sem lőtt a hat kapott gólja mellé, a Pápának meg nem a Red Bull ad szárnyakat, hanem Mátyus János. Ha az ‘újváros komolyan akarja gondolni ezt a megragadunk az első osztályban dolgot, akkor ez az a meccs, amit hozni kellene, de hogy mi lesz ennek a meccsnek a végkimenetele? Plókai legyen a lábán aki ezt megmondja. De azért Sóstón többen lesznek mint az MTK-Honvéd meccsen.

Nézőszám: laza 800

#05 08.16 20:30 Újpest-Debrecen

A kondások az Európa Ligára koncentrálnak, az Újpestnél pedig nincs ami megossza a figyelmet. Az Újpest a hatodik, a Loki a hetedik, úgy hogy ebből akár még egy izgalmas meccs is kikerekedhet. A Loki persze erősebb, de feltehetőleg most is a második sor futja majd le a hétvégi kötelezőt, a kicsit még kiforratlan Újpest ellen. Tippelni nem tudunk, több végkimenetele lehet ennek a meccsnek, mint egy Hegyi Iván által elkezdett többszörösen összetett mondatnak.

Nézőszám: paprikás 4000

#06 08.17. 16:30 Győri ETO-Ferencváros

A forduló másik legjobb mérkőzése lehet ebből! A Győr nem lesz rossz, de még döcög, a Fradi meg ugye egy meccsel rövidebb még, mert a hétvégén épp költözködtek az új pecóba. Ezzel együtt még megemlítenénk, hogy a Fradi idei egyetlen győzelmét idegenben szerezte, az ETO pedig otthon. Természetesen a meccs ETO-győzelemmel zárul majd, amit a szubjektív szurkolói mivoltom mondat velem.

Nézőszám: erős 5000

#07 08.17. 18:30 Haladás-Pécs

Véber nagyúr száműzetésben, a lelátón mozgatja majd a karmesteri pálcát minden telepatikus képességét beleölve. Artner kolléga pedig a meglévő anyaggal sakkozik, amihez még nem társul hozzá, a két regényes forrásból származó olasz. A rúgott gólokkal idén még egyik együttes sem kötött szorosabb barátságot, összesen négy góllal büszkélkedhet a két csapat hat mérkőzésen. A logika azt diktálja, hogy ez a meccs egy szénsavmentes döntetlen lesz, de hogy álljon itt végre egy közhely is: a Haladás hazai pályán jobb reményekkel nézhet a meccs elé. Meglátjuk.

Nézőszám: 3500

#08 08.17. 18:30 Diósgyőr-Kecskemét

A Diósgyőr jó, a Kecskemét eddig nem az. Egyes!

Nézőszám: JACKPOT!