Ahogy mindig, lassan megint túltennénk magunkat az újabb kudarcon, és elfelejtenénk a Románia elleni tragikus 3-0-t, amit több 26 éven aluli néző is egyszerűen csak a saját kis Mexikójaként jellemzett. Próbálkoznánk, de egyszerűen nem lehet, hiszen aranylábúink nem hagyják: először Egervári Sándor hívta fel rá a figyelmet, hogy itt márpedig nem szabad kétségbe vonni az eredményeket, később Dzsudzsák Balázs is panaszkodott kicsit a hangulatra, ami a válogatottat övezte a meccs után. Nagyon sajnálom, és még jobban sajnálom Koman Vladimirt is, az FK Ural idén eddig három meccsen pályára lépett, a válogatottban így is alapembernek számító középpályásunkat, aki megint úgy érezte, méltatlanul bánnak velük itthon.

komanNem értek egyet a bizalom elvesztésével, szerintem sokat fejlődtünk, amióta én is itt vagyok. Felépítettünk valamit, ami nehéz volt. Még most is megvan az esélyünk a csoportban. Egy meccs nem úgy jött össze, ahogy a szurkolók elvárták, de szerintem ezzel nem lett volna szabad elveszíteni a bizalmat. Másodikok vagyunk, meg kell próbálni saját erőből kiharcolni a továbbjutást. Bízok magunkban, a csapatban, remélem, mellettünk fognak állni a szurkolók is. Most pozitív dolgokra van szükségünk, így léphet előre az ország is”

Nemzeti Sport

Egyedül azt felejtette ki állásfoglalásából, hogy nem egy peches eredmény miatt szidta mindenki az anyjukat napokig, hanem mert még annál az időszaknál is sokkal szarabbul játszottak, amit ő nyilván az érkezése előtti, fejlődés nélküli időszaknak tart. De persze majd mi bocsánatot kérünk, nyilván a közönség kurva anyját megint, amiért focizó válogatottat akart látni.

Szerencsére Hollandia ellen már megint van esélyünk, hiszen Egervári Sándor talált gyenge pontot!!!