Pályán ünneplő szurkolók, illetve néhány elmeroggyant, akik az újpesti tábornak akartak rohanni. Mennyit érhet ez most az MLSZ-nél?

Büntetésszámlálónkban hétről hétre követjük, milyen tételeket szór ki az MLSZ a klubokra a szurkolók viselkedése miatt. A vetélkedést toronymagasan az FTC vezeti és az Újpest elleni pályára beszaladgálás miatt biztosan tovább fogja növelni tetemes előnyét.

Arra keressük a választ, mennyit érhet most az MLSZ-nél egy győzelem pályán ünneplése?

  • Nem lesz több mint, 200 ezer. Hiszen Moniz mester megmondta, ez az igazi foci, együtt ünnepelni a szurkolókkal. Az újpesti tábor felé szaladásnál meg nem a rendezők hibáztak, hanem a rendőrök. Az FB jófej, együtt örül és bosszankodik Monizzal, illetve Orosszal.
  • A szaladgálás ára egy Csatáry-molinó. Vagyis 800 ezer körül áll meg a mutató. Kubatov mester ismét hajtóvadászatot indít és majd kiderül, hogy a stadion befogadóképességét többszörösen meghaladó tömeg lépte át a kordonokat.
  • Egy zárt kapus meccs. Az elhunyt gettóparancsnokról való tiszteletteljes, higgadt megemlékezésnél azért jóval durvább a rekortánon grasszálni. Ha jól megnézzük akkor biztos lendültek ott jobb kezek is.
  • Három zárt kapu. Hát, ha egy büdösrománozás, szarújpestezés több százezer forintot ér, nagyon könnyen megeshet, hogy a rég nem látott beszaladgálás több zárt kapus meccset ér.

Mi, a tendenciákat figyelve, az utóbbira tippelünk. A Fegyelmi Bizottság keddenként ülésezik.