fuck_off_jack_nicholson

Az MLSZ vezére nem szereti a már általunk is többször a válogatott kispadjára imádkozott portugál mestert, ezért nem is kívánnak tárgyalni vele, legalábbis az Origo így tudja. Nagyon szomorú lenne, ha ez így lenne, de ehhez még azért talán Orbán Viktornak is lesz pár szava.

Nem akarjuk idézni az egész cikket, az Egervári-Sousa afférról mindenki hallott már, de a Loki-Videoton Szuperkupa-döntő utáni elmaradt Csányi vs Sousa akció sem újdonság. Az viszont nekünk is új volt, hogy a mester egyszer úgy kért bort a pincértől, hogy „vöröset, de ne Csányit”, haha.

Közben egyébként Mészöly Kálmán is megmondta a frankót„Akadnak felkészült szakembereink, nem kellene megint nagy pénzekért külföldi edzőt idehozni. Milyen okból kifolyólag egyáltalán? Kinek van olyan eredménye, amiért érdemes lenne?”

Abban persze biztosak lehetünk, hogy Mészöly GYAKA Kálmán nem a saját fiára gondol, akit elsőnek dobtak be, sőt, olvastunk olyat is, hogy valaki sérelmezte, hogy már megállapodtak Mészöllyel, amit most a Csányi vezette MLSZ felrúgott. Szegény Géza, szimpatikus arc, a legkomolyabb ellenérvünk vele szemben a Szőke Szikla.

Amúgy meg igaza van Kálmánnak, valóban nincs olyan edző a világon, akinek jó eredményei vannak, ilyen tényleg nem létezik. Ellenben a magyar szakemberekkel.