Kicsit megkésve, de annál nagyobb kötélhúzásokkal harangozzuk be szeretett Bohócligánk harmadik fordulóját, ami rendhagyó módon csak 7 meccsből fog állni ezen a hétvégén, mivel a Fradi az új vénaszkenneres stadionját avatja a Chelsea ellen.

Paks (6 pont) – MTK  (6 pont), péntek 19.00
Előző szezon: Paks 1-3 MTK, MTK 2-0 Paks

Itt már van végeredményünk, ami 3-0 a Paksnak, így gyorsan javítunk is: Paks 9 pont, MTK 6 pont. A Paks szezonkezdete kísértetiesen hasonlít a tavalyi szezonhoz, ugyanis akkor is 3 győzelemmel kezdtek. Minden jóérzésű szurkoló reméli, hogy meglesz idén a negyedik győzelem is, mivel jövő héten Felcsútra látogat a Csertői – legénység.

Honvéd (3 pont) – Nyíregyháza (1 pont), szombat 16.30
Előző szezon: –

A Honvéd az egyik újoncot már elintézte 3-0-ra és nem lenne meglepő, ha a Bajzáték ezúttal sem tudnák megszerezni első győzelmüket a bajnokságban.

Nézőszám tipp: 1492

Videoton (6 pont) – Győr (3 pont), szombat 16.30
Előző szezon: Videoton 0-1 Győr, Győr 1-1 Videoton

A Videoton idén mindkét meccsét megnyerte 3-0-ra úgy, hogy a játék szinte semmiben nem emlékeztetett a José Gomes-féle vergődésre. Ha a Győrt is sikerülne legyűrni, akkor az már komoly fegyvertény lenne a Carillo-legények számára, míg a Győr ismét beragadna a rajtnál, mint tavaly, amire rá is ment a bajnoki címük.

Nézőszám tipp: 4242

Pápa (3 pont) – Kecskemét (0 pont), szombat 18.30
Előző szezon: Pápa 3-1 Kecskemét, Kecskemét 1-0 Pápa

Múlt héten meglepetésre Mátyus János csapata megszakította a Fradi 10 meccse tartó nyerő szériáját a bajnokságban, ami egyben a Pápa első győzelme is volt idén. A Kecskemét eddig két hazai dugóval 0 ponttal szerénykedik a tabella hátsó tájékán.

Nézőszám tipp: 896

Pécs (1 pont) – Újpest (4 pont), szombat 18.30
Előző szezon: Pécs 0-0 Újpest, Újpest 1-1 Pécs

Véber György csapata múlt héten kis híján nyerni tudott felcsúton, de a  csereként beálló Causic első labdaérintéséből öngólt vétett, így kénytelenek voltak egy ponttal távozni Mordorból. Az Újpest hazai pályán végzett döntetlenre úgy, hogy a meccs végén már kettős emberelőnyben rohamozhatták a Diósgyőr kapuját. Sikertelenül.

Nézőszám tipp: 2014

DVSC (1 pont) – Felcsút (1 pont), szombat 20.30
Előző szezon: DVSC 2-1 Felcsút, Felcsút 0-1 Pécs

Az eddig megszerzett 1 pontnál sokkal jobban fájhat a debrecenieknek a hét közben elszenvedett 3-1-es vereség a BATE Borisovtól, így elszalasztották a biztos csoportkörbe jutást. Pedig a 92. percben még a Loki állt továbbjutásra. Tipikus magyaros kiesés.

Nézőszám tipp: 5432

Dvtk (4 pont) – Haladás (3 pont), vasárnap 18.30
Előző szezon: DVTK 1-1 Haladás, Haladás 2-2 DVTK

Tavaly pont a Haladás elleni mérkőzés után tett nyilatkozata miatt kapott féléves büntetést Tomislav Szivics, amit azóta felfüggesztettek, így valószínűleg nem várhatunk semmi különleges nyilatkozatra a mérkőzés után. A Haladás közben mindent bevet, hogy megszerezze Rocchit és Cribarit, így kissé enyhíteni tudnák a féltucat alapember távozását.

Nézőszám tipp: 5678