Újpest fideszes polgármestere lekapta a facebookról a jól sikerült lilasálas fotót, majd magyarázkodni kezdett. Mint minden esetben, most is csak rontott a helyzetén. Persze, mi örülünk, ebből is lehet posztot gyártani.

Az ominózus sálas-stadionos képet levettem. Nem én készítettem, ennek ellenére valótlan állítások jelentek meg a szélesebb nyilvánosság előtt, mely akaratommal és szándékommal ellentétesen számos félreértést okozott. A két ősi rivális csapat között, hosszú évtizedekre visszanyúlóan megy a fricska és a zrika. Ennek magam is, mint a Lilák nagy rajongója, ifjú korom óta részese vagyok. Az erőszak és a trágárság minden formáját elutasítom viszont. Érkeztem meg úgy az Albert Stadion vendég szektorába, hogy a tetején, a klubvezetés által felállított hatalmas lila majom „díszelgett”. Szerintem az már átlépett a jó ízlés határán, de azon sem megsértődni kell, hanem csattanós választ adni a meccsen. A Groupama Arénában sosem jártam, sem belopózva, sem Gábor meghívására, így a képet sem én készítettem. Mint, ahogy a mellékelt képet sem én készítettem, de ettől még egyértelmű, hogy idén mindkét kupa nálunk van! 😀 Mert mindenhol csak a Lila!

A trollkodó közszolgáról kiderült, hogy idegen tollakkal ékeskedett, még csak nem is a sajátja a fotó. Szerinte belefér a zrika, meg a fricska. Azzal nem számol a derék politikus, hogy sokan hajlamosak komolyan venni a fricskát. Persze, egy politikus bátran rázza az öklét, másokat meg nyugodtan lehuligánozhat, aztán meg csapkodja a térdét a vénaszkenneres hisztin.