A miniszterelnök fia akkor most közszereplő, nem közszereplő vagy focista? Vagy egyik se.

Piros karika. A fotót a 444-től szedtük el

Piros karika. A fotót a 444-től szedtük el

Mindenki azon kattog, hogy a miniszterelnök elvitte Rióba a vébédöntőre a fiát, Gáspárt. Jogosan. Nem egészen egyértelmű, hogyan is kerül oda az államfők közé egy politikusgyerek.

A 444 tudott csavarni a történeten, amikor lehozta Gazsi levelét, amiben az ellen tiltakozik, hogy vele foglalkozik a sajtó, mert ő nem is közszereplő, hanem magánember. Jót röhög ezen is mindenki, hiszen pózolt már eleget az apjával mindenhol, újságban fb-n. Meg hát futballista is, ne reklamáljon.

Futballista. De hol?

Felcsúton, vágom rá. Pedig nem. Vagy nem is tudom. A Fehérvár-Felcsút ikertornyok különös sajátossága, hogy átláthatatlan módon adják-veszik kölcsön egymás játékosait. Így történhetett meg, hogy tavaly ősszel Gáspár a PFLA-ból kölcsönbe került a Vidi II-be. Aztán télen visszabuszozott a 811-esen az ékszerdobozba és tavasszal már a PAkadémiában lépett alig pályára. Ötször nevezték, kétszer volt csere (a Honvéd és a Mezőkövesd ellen), háromszor a padon ragadt (DVTK, Kaposvár, FTC). Április 12. óta semmi.

Akkor nyilván most is ott van.

og_hol_van

Nincs ott. A Vidi honlapján sincs a keretben, igaz, ott még José Gomes az edző. De a II. csapat keretében sincs, mert az meg nem elérhető. Az MLSZ adatbankja szerint 2014. február 10. óta a PFLA igazolt játékosa.

De akkor hová tűnt Orbán Gáspár?