A magyar első osztály fordulóiban hétről hétre akad olyan pillanat, amely megsimogatja az ember lelkét. Rengeteg tanár úr mutatja a példát, legyen az éppen védőfeladat vagy pontrúgás. Most éppen a kapu előtti megoldások fejezetnél tartunk A magyar futball ügyes-bajos technikái című kopottas tankönyvből.

A példát a Felcsút-Pécs meccs hozta pénteken. Nyilván az akciót is érdemes figyelni, de a lefordulás jobban esik, mint a rántott hús-krumplipüré-kompót hármas. Később arra is választ kapunk, hogyan állítsuk ki magunkat az egyik leghülyébb módon.

Amúgy felhívnánk a figyelmet arra, hogy Pölöskey a jövő nagy Kuttor Attiláját, Vaszicsku Gergőt forgatja meg istenesen. Ha nem vigyáz a felcsúti félisten, akkor hamarabb továbbáll Gyirmótra, mint szeretné.

Pölöskey Péter neve viszont valójában felmerülhet a válogatottnál, nem csak ideig-óráig egy kommunikációs zavar miatt. Alig várjuk. De szép is lenne, ahogy Dzsudzsi bal oldali beadása után egy Pölő-fejessel küldjük padlóra ősellenségünket, a Feröer-szigeteket!