paraiba

Érdekes, sőt rejtélyes dologra lettünk figyelmesek a hétvégén a tök utolsó Kaposvár ellen 1-0-ra égő Videoton hivatalos Facebook oldalán. Vagyis eredetileg nem mi vettük észre, hanem egy Vidi-drukker. Két opció van: vagy Paraiba nem tudta, mit lájkol be, vagy tényleg elküldené saját edzőjét, azaz Gomest a francba már.

Szóval az amúgy most sérült Paraiba, vagyis rendes nevén Edson Farías lájkolta be azt a hozzászólást, miszerint itt az idő, hogy a játékosokkal sokak szerint igen kemény kezű Gomes mondjon le. Azért legyünk őszinték, ennek két oka is lehet.

  1. Paraibának fogalma sem volt, hogy mit lájkol be, mert hogy nem tud magyarul. Valójában imádja az edzőjét, és ahogy meglátta a nevét, automatikusan kattintott.
  2. Mást szeretne mesteréül, tiszta sor. És van annyira meggondolatlan, hogy ezt a véleményét a Facebookon kinyilvánítja.

A 21 éves brazil csatár egyébként hatszor játszott idén, kétszer volt kezdő, négyszer csere. Gólt bajnokin nem rúgott, a Kozármisleny ellen egyszer betalált a Ligakupában.