cím: NSO

Az ember, aki másként gondolja
(cím: NSO)

György, György, ezt most nem kellett volna. Pontosabban most SEM kellett volna. Ádám mondandójával egyet tudtam érteni, de erősen kifogásoltam az időzítést, és hogy semmi újat nem mondott. Te kétségkívül eredeti gondolatokat fogalmaztál meg – bár ne tetted volna, mert hülyeség, amit mondasz. Te kétségkívül szembementél a közhangulattal – bár ne tetted volna, mert hülyeség, amit mondasz. Tudod, sokkal jobban szeretek olyasmiről írni, amiről el lehet vitázgatni, amivel nem feltétlenül ért mindenki egyet (figyelem, ez nem egyenlő az öncélú provokációval!), most viszont tízből tíz ismerősöm ugyanazon a véleményen van: hülyeség, amit mondasz.

Nem ez az első ilyen nyilatkozatod, talán te sem gondolod teljesen komolyan, hiszen szinte végig mosolyogsz. Valamiért te lettél az ancien régime villámhárítója. Helyettük is te ugrasz ki a bírálók elé, és elkiáltod magad: Ide lőjetek! Nem tudom, miért vállaltad el ezt a szerepet, azt sem tudom, hogy tudatos választás volt-e, de most mégis ez a helyzet.

A nyilatkozatodból legalább kiderül, miért érdemes szétnézni a külföldi edzők között is. Tényleg olyan rossz lett volna, ha bekkelgetve kihúzzuk mondjuk 3–1-re pénteken?