Mondhatta ezt akár a klub vezetősége is!

Mondhatta ezt akár a klub vezetősége is!

Remek hírt kaptunk egy környékbeli ismerősünktől, a Békéscsaba csapatának háza tájáról – amit a beol.hu közölt a nagyvilággal. A klub három játékosa, név szerint Scekic; a közép-afrikai köztársaságbeli és román kettős állampolgársággal rendelkező védő, Tolmbaye; és persze Voiculet büntiben van. Hogy miért is?

Az első két játékosnak az U21-es csapattal kellett edzenie, és a derék Voiculetnek még a csapatot is el kell hagynia, nevezetesen azért, mert a klub egyik vezetője ‘Mracskócsaba egyik diszkójában találta meg a három potenciális sztárjátékost. Szomorú történet. Pásztor József így emlékszik vissza az esetre:

„A soproni meccsünk után hajnali negyed kettőkor értünk haza, mondtuk a játékosainknak, hogy mindenki pihenjen, mert kedden fontos Magyar Kupa-meccs vár ránk. Ez az Adrián gyerek, ez a Voiculet sérült volt, edzésre nem ment, de diszkózni igen. Azt hazudta, hogy elaludt, közben meg hazament Romániába, utána meg visszajött fellépni a csabai éjszakába. Nem egyedül volt, hanem azzal a másik kettővel, Scekiccel és Tolmbayével.”

Nagyon szomorú történet ez, amibe biztosan nehéz most beletörődnie minden jóérzésű ‘csabainak. Nagyon sajnáljuk most mi is őket!