sörcsapoló

Ez még csak a kép, de a videó alapján tényleg verhetetlen lesz (fotó: Facebook)

A magyar stadionok felszereltségét nézve félelmetesen futurisztikus szerkezet szombat este mutatkozik be a Puskásban, egyelőre csak kísérleti jelleggel. Ha ez tényleg úgy fog működni, mint a videón, akkor félelmetesen gyorsan be lehet majd rúgni, csak győzze az ember vedelni. Még hűtőmágnes is lesz hozzá.

„Örömmel jelentjük be, hogy klubunk megállapodást kötött a SmartBeer Kft-vel, ami révén a reményeink szerint jelentősen felgyorsul a sörcsapolás az FTC hazai (? – a szerk) mérkőzésein. Az MTK elleni mérkőzésen kísérleti jelleggel már üzembe állítanak olyan sörcsapoló berendezéseket, aminek köszönhetően a terveink szerint az eddigieknél gyorsabb lesz a kiszolgálás. A poharak alján minden kilátogató néző talál egy Ferencváros címerrel ellátott mágneskorongot, amit a későbbiekben hűtőmágnesként is használhatnak szurkolóink.” – olvasható a Fradi hivatalos facebookos oldalán a hír.

És akkor egy éber kommentelőnek köszönhetően itt a videó is a szerkezetről:

Egyébként mi már azzal is elégedettek lennénk, ha a Puskásban egyáltalán sört árulnának a válogatott meccseken, de azért a szombat este 21:00-kor kezdődő derbire jó és gyors ivászatot kívánunk mindenkinek. Aki pedig megszakértené, hogyan is működik ez az izé technikailag, ne tartsa magában.