Gyöngyszemre bukkantunk a Sport plusz legutóbbi számában. A túlságosan naprakész grafikai megoldásoktól ódzkodó olvasók kedvenc lapjában minden héten tizenegy újságíró faraghat a kérdéseivel egy interjúalanyt. „A 11-es nem mindig büntető” rovatban Benczés Miklós, a Puskás Akadémia edzője volt ezúttal az alany, alant egy pikáns kérdés-felelet.

Szöllősi György (a FourFourTwo főszerkesztője): Mikor lesz akkor, ha valamelyik fontos, NB I-es mérkőzéssel egy időben jelentős ügyben kell döntést hoznia a miskolci képviselő-testületben (amelynek megbecsült tagja), s ahol ugye, minden szavazat számít?

Benczés Miklós: Korábban sem nyilatkoztam egyetlen sportlapnak sem a labdarúgáson kívüli tevékenységeimről, ezúttal sem teszem…

A Sport pluszból csak két apró, érdekes részlet maradt ki. Szöllősi nemcsak FFT-főszerkesztő, hanem a Benczés edzette PFLA kommunikációs igazgatója is. Az edző pedig nemcsak az Orbán Viktor alapította felcsúti akadémia alkalmazottja, hanem a Fidesz önkormányzati képviselője is, Miskolcon.

Most akkor ez öngól vagy hátulról páros lábbal becsúszás?