Besic vs Messi a Maracanában!

Besic vs Messi a Maracanában!?!

Miután kiderült, hogy minden fradista kedvence, Kassai Viktor nem utazhat a nyáron rendezendő világbajnokságra, minden magyar futballért kicsit is érdeklődő lelkében meghalt egy ártatlan kisnyúl és kihunyt az utolsó reménysugár, hogy bármilyen kötelék is lesz mennyei bohócligánk és a labdarúgó világbajnokság között. A mai napon viszont olyan, csillagrendszerünkön túlinak látszó reménysugár érkezett, ami szinte már kézzel fogható: Muhamed Besic a fradisták másik kedvence bekerült a bosnyák válogatott világbajnokságra utazó bő keretébe. A szövetségi kapitány, Safet Susic pedig így nyilatkozott:

Besic az egyetlen játékos, aki Messit megállíthatja. Nagyon jól játszik Magyarországon, fényes karrier vár rá.

Figyelembe véve, hogy amikor Messi legutóbb pályára lépett NB I.-es játékos ellen, 1 perc után kiállították, talán nem is Besic az, akinek aggódnia kell. Arról nem is beszélve, hogy aki hatástalanította már Kabát Pétert, vagy jr. Bognárt, annak nincs mitől tartania. A gigászi küzdelmet június 15-én este 7 órától lehet majd megtekinteni a Maracana stadionban, Rio de Janeiróban (kevésbé szerencsések választhatják a királyi televízió adását is zseniális, magyar kommentárral).

A legfontosabb maradjon a legvégére: Besic így mindenképpen kihagyja a Ferencváros utolsó mérkőzését, míg az utolsó előtti fordulóban kérdéses a szereplése.