A Nemzeti Sport a cím végén lévő felkiáltójel alapján szenzációként kezeli a hírt, hogy a DVTK-ban három éve nagyképűsködő Tisza Tiborért bejelentkezett egy élcsapat. Persze ha valakiért bejelentkezik egy élcsapat, az valóban szenzáció, nézzük is meg, hogy néz ki a nap legfontosabb sporthíre.

tiszaA szöveg egy részét kivágtam, hogy legyen valami játék is, úgyhogy tippelje meg, melyik ország élcsapata jelentkezett be Tisza Tibiért! A megoldást a hajtás után rejtettük el.

 

Mielőtt megtudná, melyik ország élcsapatához kerülhet Tisza Tibor, olvassa át pár nyilatkozatát!

„Örülök, hogy Rudi végre teljesen egészséges, biztosra veszem, nem kioltjuk, hanem kiegészítjük egymást a pályán” – mondta Rudolf Gergelyről a Nemzeti Sportnak.

„Két dologra tudok gondolni, az egyik, nem beszélek franciául, a másik pedig, hogy nem vagyok fent a Facebookon” – magyarázta el, szerinte miért maradt ki a kezdőcsapatból 2013 elején.

„Kiforrott, jó játékosként tértem vissza, nem zsákbamacskát vettek a vezetők, akikkel úgy állapodtunk meg, hogy egy hároméves kontraktust kötünk és biztos vagyok benne, hogy az együttműködés mindkét fél számára” – fektette le az alapokat 2011-es visszatérésekor.

Na de nem is akarjuk húzni az időt: Tisza Tiborért Azerbajdzsánból jelentkeztek be! Igen, maga Filipovics Vladan mondta ezt el, aki konkrét neveket mondani innen, úgyhogy most őrült izgalmak várhatók: ölre megy egymásért a tízcsapatos azeri bajnokság három-négy élcsapata? Vajon a jelenleg listavezető Qabarag veszi meg az NBII-es csapatok rémét? Netán a Gabala érzi úgy, hogy hozzá tudna tenni pár bedobást a játékukhoz? Vagy a Neftchi Baku kapcsolt a leggyorsabban? Esetleg még mögöttük is élcsapatnak számít a Baku? Az Inter Baku biztos nem, mert ők jelenleg az ötödikek, ami számtanilag már a tökéletes középcsapat az azeri álomligában.