láma

Fotó: Trollfoci

Ilyen, és ehhez hasonlóan béna címek jutottak eszünkbe a múlt hétvégi Lánycsók – Palotabozsok megye II.-es bajnokin történtekről. A Bama.hu sajnos lelőtte az utóbbi idők legjobbját, vagyis, hogy „Tétlen lesen volt a láma a lánycsóki bajnokin„.

Horváth András játékvezető már a meccs előtt meglepődött, hogy pont az egyik kapu mögött kellett felépíteni a vándorcirkuszt, de ha már volt ott póniló, teve és láma is, akkor fotózkodtak is velük. A helyi Jimmy Jump aztán a meccs kezdése után nem sokkal kétszer is beszaladt a pályára, és a lánycsóki drukkerek körében ezzel jóval népszerűbb lett, mint az az idióta katalán, aki egyszer még egy Derbire is berohant.

Átfutott a 16-os és az 5-ös közötti részen, de nem volt lesen, illetve tétlen les volt. Az asszisztensem a „várj és nézz” taktikát alkalmazta, de nem kellett lest jeleznie, mert nem avatkozott játékba…

Akarva-akaratlanul is eszünkbe jut az a márciusban Zalaegerszegen elkóborolt cirkuszi elefánt, aki ugyan nem ment be a ZTE stadionjába, de a közelben sétált békésen az út szélén. Helyi drótunk elmondása szerint amikor a rendőrök a cirkusz munkatársait faggatták, azok buta fejjel széttárták a kezüket, és csak annyit mondtak, hogy nekik bizony fogalmuk sincsen, kié az az elefánt, nem az övék, az biztos. Hát igen, végülis bárkié lehetett.

elefant_tesco

Fotó: urbanlegends.hu

A lámáknak egyébként mostanában rendesen dob a gép. Bordeaux-ban nemrég fiatalok loptak el egyet a cirkuszból, aztán elvitték kicsit villamosozni. A láma egy héttel később már a Bordeaux – Nantes meccsen találta magát, mert ő lett a csapat kabalája.